Bizi Arayın +90 324 221 5055
Bize Yazın info@perduga.com.tr

DUGA BORON

KALSİYUM KLORÜR ÇÖZELTİSİ

           

 

                                  

GARANTİ EDİLEN İÇERİK                                                                                                              W/W        
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) %15
Suda Çözünür Bor (B) %0,3
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI
ÜRÜN ADI KULLANIM ZAMANI TOPRAKTAN
UYGULAMA 
 YAPRAKTAN
UYGULAMA        

Sera ve Örtü Altı Sebzeler
Domates, Patlıcan, Biber, Fasulye vs.

Fide dikiminden hasada kadar. 2-3 Litre / Dekar 100 Litre Su
150-200 cc
Açık Alan Sebzeler 
Domates, Patlıcan, Biber, Fasulye vs.
Fide dikiminden hasada kadar. 2-3 Litre / Dekar 100 Litre Su
150-200 cc
Tüm Kışlık Sebzeler Ekim dikiminden hasada kadar
olan dönemde
2-2,5 Litre / Dekar 100 Litre Su
150-200 cc
Kavun, Karpuz vs. Fide dikiminden hasada kadar. 2-3 Litre / Dekar 100 Litre Su
150-200 cc
Şeker Pancarı, Patates,
Soğan, Turp, Havuç,
Sarımsak vb
Vegetatif gelişim dönemi 2-3 Litre / Dekar

100 Litre Su
150-200 cc

Çilek Bakım sonrası vegetatif
dönem ve hasat zamanı
2-3 Litre / Dekar 100 Litre Su
150-200 cc
Muz Bakım Zamanı 2-3 Litre / Dekar 100 Litre Su
150-200 cc
Bağ Sürgünler gelişirken,
çiçeklenme sonrası meyve
büyütme dönemi
2 Litre / Dekar 100 Litre Su
150-200 cc
Elma, Armut, Kiraz, Vişne,
Kayısı, Badem, Fındık, Ceviz,
Şeftali, Antep Fıstığı, Zeytin,vs
Hasat Sonrası, Çiçeklenme
sonrası meyve gelişimi
dönemi
3 Litre / Dekar 100 Litre Su
150-200 cc
Narenciye Hasat Sonrası, Çiçeklenme
sonrası meyve gelişimi
dönemi
3 Litre / Dekar 100 Litre Su
150-200 cc
Kesme Çiçekçilikte Fide dikiminden hasada kadar 1-2 Litre / Dekar 100 Litre Su
150-200 cc
Tüm Endüsrti Bitkilerinde Tüm gelişim dönemi boyunca 1,5-2 Litre / Dekar 100 Litre Su
150-200 cc
Tüm Yem Bitkilerinde Her biçimden 10 gün sonra 1,5-2 Litre / Dekar 100 Litre Su
150-200 cc
Tüm Tarla Bitkilerinde Kardeşlenme döneminde  ------------- 100 Litre Su
150 - 200 cc

UYARILAR :

- Toprak ve/veya yaprak analizi yapılarak gübre kullanılması tavsiye edilir.
- Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.
- Uygun doz oranlarını asla aşmayınız ve sadece gerekli olan yerlerde kullanınız.
- Gübreleme esnasında maske, eldiven ve gözlük kullanınız.
- Göz, yüz ve deri ile temas ettirmeyiniz, teması halinde bol su ile yıkayınız.
- Kullanılmış olan boş ambalajları başka amaçlarla kullanmayıp imha ediniz.
- Solumayınız
- İçmeyiniz
- Sadece tarımsal amaçlı kullanınız.

NE İŞE YARAR ? 

- Kalsiyum ile birlikte çok değerli bir element olan bor ihtiva eder. Bor kombinasyonu sayesinde bitki
üzerindeki kalsiyum performansını %90 seviyelerine çıkartır.
- Bitkileri hastalıklara karşı dirençli kılar.
- Meyvelerin raf ömrünü uzatır.
- Organik asit kompleksli bir ürün olduğu için pH değerleri bitki bünyesine alınımında maksimum seviyede olup meyvelerin çatlamasını engeller.
- Bitkiye optimum seviyede direnç sağlayarak verim ve kaliteyi sağlar.

 


Paylaş