Bizi Arayın +90 324 221 5055
Bize Yazın info@perduga.com.tr

DUGA LIFE 

İZ ELEMENT KATKILI ORGANOMİNERAL GÜBRELER

GARANTİ EDİLEN İÇERİK                                                                                                              W/W        
Toplam Organik Madde %10
Suda Çözünür Bor  (B) %0,2
Serbest Amino Asitler %1,5
pH 3,8-5,8

KULLANIM ALANI, KULLANIM ZAMANI, KULLANIM ŞEKLİ VE MİKTARI

KULLANIM ALANI

SULAMA SUYU İLEUYGULAMA

 

YAPRAKTAN KULLANIM ZAMANI

Tüm sera Sebzeleciliği

(Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasülye, Kavun,

Karpuz, Soğan, Havuç,
Patates, Çilek) vs.

1000 - 1500 

cc / Da

100 Litre Suya
300-350 cc 

Ekim dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 4-5 tekerrürde uygulanır.

Tüm Açık Alan Sebzeciliği
(Domates, Biber, Patlıcan,
Salatalık, Fasülye, Kavun, Karpuz, Soğan, Havuç,

Patates, Çilek) vs.

1500 - 2000 

cc / Da

100 Litre Suya
250-300 cc

Ekim dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.

Tüm Yaprağı Yenen Kışlık
Sebzeler ( Karnabahar, Pırasa, Ispanak, Marul, Kıvırcık, Aysberg vs.)

750 - 1000

cc / Da

100 Litre Suya
250-300 cc 

Ekim dikimden itibaren

20-30 gün aralıklar ile

Kavun, Karpuz, Kabak vs

1500 - 2000 

cc / Da

100 Litre Suya
250-300 cc

Ekim dikimden itibaren

20-30 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.

Fidanlık, Süs Bitkileri vs

1500 - 2000 

cc / Da

100 Litre Suya
250-300 cc 

Dikimden itibaren 20-30

gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.

Tüm Meyve Ağaçlarında Elma,
Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva,
Kiraz, Vişne, Badem, Bağ, Zeytin ve Narenciye v.s

750 - 1000

cc / Da

100 Litre Suya
300-350 cc  

Bitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.

Tüm Endüstri Bitkileri (Mısır,
Soya, Tütün, Pamuk, Ayçiçeği,
Şeker Pancarı v.s)

-------------------

100 Litre Suya
250-300 cc 

Yabancı ot ilacı ile birlikte ve kardeşlenme döneminde olmak üzere 2 uygulama

UYARILAR :

- Toprak ve/veya yaprak analizi yapılarak gübre kullanılması tavsiye edilir.
- Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.
- Uygun doz oranlarını asla aşmayınız ve sadece gerekli olan yerlerde kullanınız.
- Gübreleme esnasında maske, eldiven ve gözlük kullanınız.
- Göz, yüz ve deri ile temas ettirmeyiniz, teması halinde bol su ile yıkayınız.
- Kullanılmış olan boş ambalajları başka amaçlarla kullanmayıp imha ediniz.
- Solumayınız
- İçmeyiniz
- Sadece tarımsal amaçlı kullanınız.

NE İŞE YARAR ?

- Meyve kalitesini artırır.
-İkinci meyve oluşumunu engeller.
-Bitkiyi stres koşullarından tamamen uzaklaştırır.
-Meyve büyüme ve renk kalitesine katkı sağlar.

 


Paylaş